Market Wrap: Bitcoin vetää takaisin 13 000 dollarista, kun taas Ether putoaa DeFi-jäähdytyksee

Bitcoin on vetäytynyt vuoden 2020 huippuista, kun eetteri liukastuu, kun DeFi jäähtyy.

Bitcoinin ( BTC ) kaupankäynti noin 12 919,97 dollaria klo 20.00 UTC (16.00 ET). Liukastui 1,36% edellisten 24 tunnin aikana.

Bitcoinin 24 tunnin vaihteluväli: $ 12,731,06- $ 13,192,25

Bitcoinin hinnalla oli pieni vetovoima perjantaina sen jälkeen, kun se oli lyönyt uudet uudet 2020-huippuarvot, jotka nostivat sen yli 13 000 dollaria viime viikolla. Analyytikot ja kauppiaat sanoivat kuitenkin, etteivät ne ole yllättyneitä viimeaikaisista liikkeistä.

Pitkäaikaisten bitcoin-haltijoiden välitön myynti, kun hinnat olivat noin 13 000 dollaria, voi olla syy siihen, miksi bitcoin yritti ylläpitää ralliaan ketjutietosivuston Santiment mukaan.

Bitcoinin lepotilassa oleva kierto, joka seuraa bitcoinin toimintaa, jota aiemmin ei ollut liikutettu vähintään vuoden ajan, on rekisteröinyt suurimman piikin 7. helmikuuta 2020 lähtien, Santimentin tiedot osoittavat.

„Pitkäaikaisten BTC-sijoittajien uusi toiminta tarkoittaa usein hintojen epävakauden lisääntymistä eteenpäin“, Santimentin markkina-analyytikko Dino Ibisbegovic kertoi CoinDeskille. „Vastaavilla piikkeillä – etenkin hintakilpailujen aikana – on aiemmin tyypillisesti varattu hintojen yhdistämisen tai lyhytaikaisen korjaamisen jaksoja.“

Singaporessa toimivan QCP Capitalin perustaja Darius Sit kertoi CoinDeskille, että markkinat voivat odottaa lisää vetäytymistä viikonloppuna, ja totesi, että TD Sequential -indikaattori on pystynyt osoittamaan bitcoin-hintojen kääntymisen.

Toisaalta kasvava avoimien optioiden kiinnostus voi tukea bitcoinin hinnoittelutasoa yli 12 500 dollaria, sanoi Yhdysvaltain eToron toimitusjohtaja Guy Hirsch sähköpostitse CoinDeskille

„Tätä hintapistettä on pitkään pidetty lasikattoona, joka on murtunut, jotta BTC voi tehdä merkittäviä nousuja ylöspäin“, Hirsch sanoi. „Ottaen huomioon eilisen PayPal-uutisen takana olevan positiivisen mielipiteen , en olisi yllättynyt nähdessäni bitcoinin haastamisen ja siirtymällä takaisin 13 000 dollarin ohi lähitulevaisuudessa.“

Lisäksi merkittävä institutionaalinen kiinnostus kryptovaluuttaan on kasvanut edelleen. Tämän osoittaa se tosiasia, että tällä viikolla tCME, pörssi, jota johtaa pääasiassa institutionaalinen osallistuminen, on ylittänyt sekä Binancen että BitMEX: n ollakseen toiseksi suurin bitcoin-futuurialusta avoimien sopimusten lukumäärällä.

Lue lisää: CME: n nousu Bitcoin Futures Ranking -signaaleissa kasvaa institutionaalista kiinnostusta

„PayPal-uutiset ovat kirkas ja kiiltävä esine tällä viikolla, mutta se on vain jäävuoren huippu“, Matt Hougan, Bitwise Asset Managementin globaali tutkimusjohtaja, kertoi CoinDeskille. „Kulissien takana institutionaalisten sijoittajien, välittäjä-jälleenmyyjien ja talousneuvojien suhtautuminen salaukseen on muuttunut viime kuukausien aikana.“

„Olemme tällä hetkellä laillisilla härkämarkkinoilla“, hän lisäsi.

Eetteri liukastuu, kun DeFi jäähtyy

Markkina-arvon mukaan toiseksi suurin kryptovaluutta, eetteri (ETH), laski perjantaina noin 409,05 dollaria ja liukastui 1,78% 24 tunnissa kello 20:00 UTC (16:00 ET).

Bitcoinissa hinnoiteltu tunnus alkoi kääntää torstain puolivälissä saatuja voittoja, kun ETH / BTC nousi 4% kahdessa tunnissa, laskien 2% päivittäisestä korkeimmasta ja kaupankäynnin ollessa 0,0317 BTC eetteriä kohti ja jatkaen laskusuuntausta viikon avoin bitcoin-pohjaiselle kaupankäyntiparille.

Eetterin lasku bitcoinia vastaan ​​voi merkitä vaihtoehtoisten kryptovaluuttojen (altcoiinien) jatkuvaa jäähdytystä. Ryhtynyt Twitter , johtava markkinat tiedon toimittaja vinossa huomattava eetteri n laskusuunnassa, kysyy retorisesti, ”Altseason tauon?”

Hajautettu rahoitus (DeFi) johti kesän nousuun altcoin-tuotoissa, ja hajautetun hajautetun pörssin (DEX) kaupankäynnin volyymit vahvistavat altcoineihin, erityisesti DeFi-keskittyviin varoihin kohdistuvan spekulatiivisen kiinnostuksen mahdollisesti merkittävän vähenemisen. Dune Analyticsin tietojen mukaan johtavien DEX-laitteiden 30 päivän perämäärä on laskenut 41%.