Kaksoset valitsivat Wade-säätelyn New Yorkissa, punnitsee ehdollista BitLicense-ohjelmaa

Kaksoset näkevät sääntelyn hyvältä asiana, äskettäin ehdotetun ehdollisen BitLicensen ollessa oikeaan suuntaan siirtyminen.

Viime viikolla New Yorkin osavaltion finanssipalveluiden osasto (NYDFS) ehdotti muutoksia osavaltion laajuisen BitLicense-lakisääteisten ohjeidensa ympärille. Gemini, New Yorkin kotiin soittava salauspörssi, pitää NYDFS: n muutosta positiivisena.

Kaksosien sääntöjenvastaava Noah Perlman kertoi Cointelegraphille:

„Ehdotettu ehdollisen lisensoinnin kehys on toinen askel, jonka DFS on ryhtynyt auttamaan varmistamaan, että ala jatkaa kasvuaan ja innovaatioitaan – niin että siitä tulee enemmän ihmisiä saavuttamatta vaaraa turvallisuudelle.“

NYDFS ehdotti BitLicense-muutoksia viime viikolla

New York on tehnyt nimeä itselleen kuin sääntelyn pesäpaikka ohjattiin Bitcoin Code vuonna 2015, asettaa tiukat viranomaisvaatimukset paikalleen Yrityksen käsitellä cryptocurrencies.

25. kesäkuuta 2020 NYDFS lähetti kommenttipyynnön siitä, mitä se kutsui ehdolliseksi BitLicenseksi , ja täydellisinä mukautetuilla sääntelyparametreilla. Pohjimmiltaan ehdolliset lisenssit toimivat eräänlaisena ohjauksena. Sen avulla BitLicensed-yhtiöt voivat työskennellä muiden kuin BitLicensed-yksiköiden kanssa navigoidakseen sääntelyviranomaisten odotuksiin matkalla kohti lisensointia.

Kaksoset päättivät pysyä New Yorkissa

Yhdysvaltain sääntelyystävällinen salauspörssi Gemini näkee arvon hallituksen ohjeissa, mutta arvostaa myös tilaa innovaatioille ja kasvulle, kuten vaihdon perustajien Tylerin ja Cameron Winklevossin aiemmissa kommentteissa käy ilmi.

„Kaksoset perustettiin periaatteelle, että harkittu sääntely tasoittaa tietä terveille, kukoistaville markkinoille“, Perlman sanoi.

Hän lisäsi:

„Valitsimme Geminin pääkonttorin New Yorkin osavaltiossa ja käyimme läpi lisäsäännökset, jotka koskevat NYDFS: n luottamuslisenssin saamista juuri tästä syystä. NYDFS on johtanut salauksen sääntelyyn liittyvää maksua, ja sen harkittu lähestymistapa sääntelyyn auttaa auttamaan kryptovaluutta-alaa. eteenpäin.“

Toisin kuin Gemini, joukko salausyksiköitä kuitenkin lähti New Yorkista sen jälkeen, kun alue tuli esiin BitLicense-ohjelmalla vuonna 2015, mukaan lukien pörssi Kraken ja Paxful, salaustuotteiden myynti- ja ostopaikka.